انجام میکرونیدلینگ در خانه انجام میکرونیدلینگ در خانه .

انجام میکرونیدلینگ در خانه

انجام میکرونیدلینگ در خانه

طب سوزنی یا سوزن های پوستی حرفه ای که اخیراً بسیار هم رواج پیدا کرده اند، نوعی روش درمانی جدیدی است که به کاهش علائم پیری و همچنین زخم ها، اسکارها و آکنه بسیار کمک می کند. معمولاً این نوع درمان ها یعنی درمان با سوزن، توسط پزشک و در مراکز مرتبط انجام می شود. اما امروزه با روانه شدن دستگاه های خانگی میکرونیدلینگ  می توان به راحتی آن را تهیه و با انجام میکرونیدلینگ در خانه از آن استفاده کرده و درمان سوزنی پوست را انجام داد.

میکرونیدلینگ دستگاهی است همراه با سوزن های کوچکی که در آن قرار گرفته است. این دستگاه به طور مؤثری به کاهش اندازه منافذ پوستی، تولید چربی و کاهش خطوط صورت کمک می کند.

انجام میکرونیدلینگ در خانه
۱- یک دستگاه میکرونیدلینگ (microneedling) مناسب انتخاب کنید.
قبل از هر کاری باید دستگاه مناسب خودتان را انتخاب کنید. این دستگاه ها در سه نوع موجود می باشند. غلطکی (derma roller)، مهری یا استمپی (derma stamp) و قلم های ضربه ای (derma pen). دستگاه های غلطکی گران قیمت ترین میکرونیدلینگ ها می باشند که مانند غلطک های رنگ بوده و روی پوست غلط می خورند. البته برخی پزشکان قلم های ضربه ای و دستگاه های استمپی را بیشتر توصیه می کنند. زیرا نحوه کار قلم های ضربه ای به صورت عمودی می باشد که با درد کمتری همراه است. به علاوه با این قلم ها بیشتر می توان در اطراف چشم، دهان و بینی مانور داد.

۲- اندازه سوزن ها را مشخص کنید.
سوزن های اغلب دستگاه های خانگی بسیار کوتاه تر از انواعی است که در مراکز پزشکی استفاده می شود. سوزن هایی که در کلینیک ها استفاده می شود ۰٫۵ تا ۳ میلی متر است که بسته به نوع درمان متفاوت می باشند. سوزن دستگاه هایی که در خانه استفاده می شود کمتر از این اندازه و از ۰٫۲۵ میلی متر تا ۱ میلی متر است. البته اگر برای درمان آکنه از این دستگاه استفاده می کنید، از سوزن های کمی بلندتر تقریباً ۱٫۵mm استفاده کنید.

۳- بعد از خریداری و قبل از استفاده، دفترچه راهنما را کامل مطالعه کنید.
به دلیل این که محصولات مختلف عملکردهای متفاوتی دارند، لازم است قبل از استفاده حتماً دستوالعمل و راهنمایی های لازم به دقت مطالعه گردد تا با نحوه آماده سازی، مراقبت و به کار گیری ایمن آن آشنا شده و مشکلی در استفاده از آن نداشته باشید.

۴- قبل از استفاده، دستگاه میکرونیدلینگ را ضد عفونی کنید.
الکل را در ظرفی ریخته و دستگاه را به طوری که تمام سوزن ها در الکل غوطه ور گردد، در ظرف قرار دهید.

۵- قبل از میکرونیدلینگ صورت خود را با آب و صابون بشویید و خشک کنید.
تمام آرایش و آلودگی های پوستی باید قبل از استفاده از این دستگاه پاک شود. هرگز اجازه ندهید در طول میکرونیدلینگ، باکتری و آلودگی در پوست نفوذ کند.

– توصیه می شود بعد از شستشوی صورت از یک سرم ویتامین سی استفاده کنید. زیرا به جذب آنزیم و ویتامین پوست کمک کرده و درمان میکرونیدلینگ مؤثرتر خواهد بود.

روش انجام میکرونیدلینگ در خانه
۱- صورتتان را تقسیم بندی کنید.
در ذهن خود صورتتان را به شش قسمت تقسیم کنید. به طور مثال پیشانی، گونه، چانه، ناحیه ی چشم، بینی و پشت لب. با این کار می توانید میکرونیدلینگ را به صورت اصولی انجام داده و مطمئن شوید که این کار روی تمام سطوح صورت انجام می شود.

۲- دستگاه را روی صورت قرار دهید.
در این جا از دستگاه غلطکی برای مثال استفاده شده است. نحوه ی استفاده و دستورالعمل دستگاه های دیگر هم به همین صورت می باشد. بنابراین دستگاه را روشن کنید و با ملایمت روی صورت بکشید. حرکات غلطک باید به صورت افقی، عمودی و اریبی باشد. هنگام کشیدن دستگاه، پوست خود را با دست دیگر بکشید تا سطح آن وسیع شده و میکرونیدلینگ روی همه ی سطوح انجام شود.

– روی یک قسمت پوست بیش از حد مانور ندهید. غلطک نباید به صورت مداوم روی یک نقطه کشیده شود.

۳- فشار زیادی وارد نکنید.
از هر نوع دستگاه میکرونیدلینگ که استفاده می کنید، فشار زیادی به پوست وارد نکنید. فشار باید در حد آرام تا متوسط باشد. احتمالاً در لحظات اول، درد و ناراحتی را احساس کنید، اما نگران نباشید زیرا پوستتان آسیب نخواهد دید. فشار باید به گونه ای باشد که باعث خونریزی پوست نشود.

۴- برای تغییر جهت کشیدن غلطک، باید آن را بلند کرده و در جهت دیگر بگذارید.
هرگز غلطک را زمانی که به صورت عمودی روی پوست می کشید، تغیر جهت ندهید. برای مثال میکرونیدلینگ را مورب نکنید. زیرا این کار باعث پارگی پوست می شود. غلطک را بلند کرده و در جهت دیگر روی پوست بگذارید.

نکات لازم بعد از انجام میکرونیدلینگ در خانه
۱- صورتتان را ۶ تا ۸ ساعت بعد از انجام میکرونیدلینگ در خانه نشویید.

اگر چه میکرونیدلینگ آسیبی به پوست وارد نمی کند، اما بلافاصله پوست را به رنگ قرمز درمی آورد. اجازه دهید پوست استراحت کرده و قرمزی آن از بین برود. همچنین به مدت ۶ تا ۸ ساعت به آن آب نزنید.

– بعضی افراد توصیه می کنند سرم ویتامین را بلافاصله بعد از میکرونیدلینگ بزنید. می توانید امتحان کرده و نتیجه آن را ببینید.

– به هیچ وجه تا ۲۴ ساعت بعد از انجام میکرونیدلینگ در خانه آرایش نکنید و برای بیرون رفتن حتماً ضد آفتاب بزنید.

۲- بعد از استفاده از دستگاه، آن را ضد عفونی کنید.

بعد از اتمام کار، دستگاه را زیر شیر آب ولرم گرفته و بشویید و مانند مرحله قبل در ظرف الکل ضد عفونی کنید تا آلودگی های پوستتان از بین برود.

– توجه داشته باشید که این وسیله کاملاً شخصی بوده و به هیچ وجه نباید آن را با دیگران حتی اعضای خانواده به اشتراک بگذارید.

۳- دستگاه میکرونیدلینگ را در جعبه خود نگهداری کنید.

دستگاه باید همیشه در جعبه ی خود نگهداری شود تا سوزن های آن نشکند و آسیب نبیند. به علاوه با این کار، دستگاه همیشه تمیز خواهد بود.

 


برچسب: انجام میکرونیدلینگ در خانه، درماپن پوست، میکرونیدلینگ صورت،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۷ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۵:۳۴:۵۹ توسط:tattoomarkazi موضوع: نظرات (0)